acro club

Acro Σαμπανης

Acro Club 2015 2016

ακρωτηρι club τιμεςΣτο μοναδικό νυχτερινό μαγαζί Acro Club θα βρεθούμε όλοι μας και φέτος τον χειμώνα, 2015-2016, καθώς το πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει είναι εξαιρετικό. Οι Γιώργος Σαμπάνης, Ευρυδίκη και Τάμτα είναι το σχήμα που εγγυάται τρελή διασκέδαση μέχρι το πρωί και μάλιστα σε ένα απο τα καλύτερα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας. Το Acro Club βρίσκεται στην καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης, στο Γκάζι, όπου κάθε βράδυ γίνεται χαμός. Και πως να μην γίνει χαμός, όταν το μουσικό του πρόγραμμα το έχουν ετοιμάσει τρία απο τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγραμμου, όπως ο Γιώργος Σαμπάνης, η Ευρυδίκη και η Τάμτα; Πρόκειται για ένα μουσικό σχήμα που έχει “δέσει” άψογα και μας υπόσχεται αξεπέραστη νυχτερινή διασκέδαση. Επίσης, στο συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί η διασκέδαση δεν κοστίζει μια περιουσία! Οι ιδιοκτήτες του έχουν φροντίσει να αφήσουν τις τιμές σε πολύ λογικά επίπεδα, ώστε η καλή νυχτερινή διασκέδαση να είναι προσιτή σε όλους μας. Συγκεκριμένα, αναλογιζόμενοι την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών, έχουν αποδείξει πως η νυχτερινή διασκέδαση δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Έτσι, όποια κι αν είναι τα πλάνα σας για αυτόν τον χειμώνα, η νυχτερινή διασκέδασή σας θα έχει μόνο ένα όνομα: Acro Club στο Γκάζι! Κανείς δεν πλήττει στον υπέροχο χώρο του ανακαινισμένου νυχτερινού μαγαζιού Acro Club. Αυτόν τον χειμώνα, 2015-2016, το συγκεκριμένο club θα αφήσει εποχή στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, όπως μόνο αυτό ξέρει!

 Acro Club Γιώργος Σαμπάνης 

acro 2015Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι ένας καλλιτέχνης που συνεχώς μας εκπλήσσει. Όχι μόνο με το τεράστιο ταλέντο του, αλλά και με τις εκπληκτικές συνεργασίες του. Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι ένα νέο παιδί, με πολλά ταλέντα που εδώ και μερικά χρόνια έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην ελληνική δισκογραφία. Ξεκίνησε ως αθλητής και μάλιστα με 14 χρυσά μετάλλια στον στίβο. Όμως η αγάπη του για τη μουσική, τον έκανε πολύ γρήγορα να ξετυλίξει το ταλέντο του και σε αυτόν τον χώρο. Έτσι, ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκε να τραγουδά στις μεγάλες πίστες των καλύτερων νυχτερινών κέντρων και μάλιστα πλάι σε τεράστιους καλλιτέχνες. Επίσης, ο Γιώργος Σαμπάνης εκτός απο φοβερός και ταλαντούχος ερμηνευτής είναι και εξαιρετικός συνθέτης. Μάλιστα, πολλά απο τα κομμάτια που έχει γράψει τα έχουμε ακούσει απο μεγάλους καλλιτέχνες, όπως ο Βασίλης Καρράς, η Δέσποινα Βανδή και ο Γιάννης Πλούταρχος.

 Ευρυδίκη και Τάμτα μαζί με Γιώργο Σαμπάνη στο Acro Club 2015 2016

acro-club-sampanis-tamtaΗ Ευρυδίκη είναι μια καλλιτέχνιδα που γι’ αυτή μιλάει απο μόνη της η καριέρα και η πορεία της μέχρι σήμερα. Εμφανίστηκε στα μουσικά δρώμενα τη δεκαετία του ΄90, όταν η νυχτερινή διασκέδαση βρισκόταν στα πάνω της. Μάλιστα, εκείνη την εποχή μαζί με τον δημιουργό Γιώργο Θεοφάνους είχαν κατορθώσει να κυκλοφορήσουν μερικούς απο τους πιο επιτυχημένους δίσκους της εποχής. Τα σουξέ της Ευρυδίκης είναι διαχρονικά και πολλά απο αυτά ακούγονται στα νυχτερινά μαγαζιά ακόμα και σήμερα, ύστερα απο πάρα πολλά χρόνια. Φέτος, μαζί με τους Γιώργο Σαμπάνη και Τάμτα στο νυχτερινό μαγαζί της Ιεράς Οδού Acro Σαμπάνης Club, θα βάλουν φωτιά στα βράδια μας. Μάλιστα, η Τάμτα αυτή τη σεζόν ακόμα πιο κεφάτη και ανανεωμένη, έχει βάλει στοίχημα να μην μας αφήσει ούτε στιγμή να κάτσουμε στις θέσεις μας. Σημειώνεται πως η Τάμτα έγινε ευρύτερα γνωστή, μετά τη συμμετοχή της στο τάλεντ σόου του τηλεοπτικού σταθμού Mega “Super Idol”, το οποίο είχε ιδιαίτερα μεγάλη τηλεθέαση. Γι’ αυτό η Τάμτα είναι ακόμα ένας λόγος για να πάτε φέτος στο Acro Club 2015 2016. Ο χορός και η γνήσια διασκέδαση μέχρι το πρωί είναι ένας βασικός στόχος του μουσικού σχήματος του Acro Club 2015 γι’ αυτόν τον χειμώνα. Άλλωστε, η καλή νυχτερινή διασκέδαση είναι κάτι που όλοι μας έχουμε ανάγκη προκειμένου να ξεδώσουμε και να χαλαρώσουμε απο τις δύσκολες εποχές που διανύουμε.