Θεοδωρίδου-Χρήστος-Μενιδιάτης

Φωταέριο Μενιδιάτης

Στο Φωταέριο, το νυχτερινό μαγαζί που βρίσκεται εκεί που χτυπά η καρδιά της διασκέδασης στο Γκάζι, θα τραγουδούν αυτή τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2016/2017 οι Νατάσα Θεοδωρίδου και Χρήστος Μενιδιάτης. Πρόκειται για ένα πραγματικό δίδυμο της επιτυχίας που έχει σκοπό να κάνει τα βράδια μας φανταστικά. Τα σουξέ των δύο καλλιτεχνών είναι πολλά και εμείς είμαστε πανέτοιμοι να τα ακούσουμε live σε ένα πρόγραμμα εξαιρετικό που θα συζητηθεί και μάλιστα πολύ. Άλλωστε, το νυχτερινό κέντρο Φωταέριο είναι ένας χώρος που πάντα μας προσφέρει την καλύτερη διασκέδαση και πάντα φιλοξενεί τα μεγαλύτερα ονόματα του τραγουδιού. Τα μπουζούκια έχουν πάρει άλλο νόημα με την εμφάνιση του συγκεκριμένου νυχτερινού μαγαζιού στο Γκάζι, δλδ. σε μια περιοχή όπου χτυπά ο παλμός της καλής και ξέφρενης διασκέδασης. Πρόκειται για ένα κέντρο που έχει φιλοξενήσει τεράστιους καλλιτέχνες. Οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, Νατάσα Θεοδωρίδου και Χρήστος Μενιδιάτης σας περιμένουν για βράδια ανεπανάληπτα. Μην περιμένετε ούτε στιγμή για να κάνετε την κράτησή σας. Πάρτε τηλέφωνο αμέσως και απλά επιλέξτε που θέλετε να είναι το τραπέζι σας: στον ισόγειο χώρο του νυχτερινού μαγαζιού ή στον εξώστη. Όλα τα άλλα αφήστε τα στους δύο τεράστιους καλλιτέχνες, Νατάσα Θεοδωρίδου και Χρήστο Μενιδιάτη.

 Νατάσα Θεοδωρίδου

theodoridou-otan-tha-ponasΗ Νατάσα Θεοδωρίδου έχει δώσει στη διασκέδαση άλλο νόημα από τότε που εμφανίστηκε. Είναι η τραγουδίστρια που ξέρει πως να κάνει τον κόσμο να περάσει καλά και γι’ αυτό βρίσκεται στην κορυφή τόσα χρόνια. Η καριέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου είναι χτισμένη σε πολύ γερές βάσεις και αυτό το χρωστά τόσο στο ταλέντο της όσο και στην αγάπη του κόσμου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή εκτίμησε τα χαρίσματά της και την ανέβασε ψηλά. Τα σουξέ της Νατάσας Θεοδωρίδου είναι πάρα πολλά, όπως πολλές είναι και οι σημαντικές συνεργασίες που έχει κάνει μέχρι σήμερα. Τα ονόματα στα οποία έχει σταθεί δίπλα πάνω σε μεγάλες πίστες είναι πολλά, όπως η Μαρινέλλα, ο Γιάννης Πάριος και ο Αντώνης Βαρδής. Πρόκειται για μια γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια με τεράστιες φωνητικές δυνατότητες που κάθε κομμάτι που ερμηνεύει το απογειώνει. Οι συνεργασίες της Νατάσας Θεοδωρίδου, μάλιστα, έχουν γίνει σε μερικά από τα μεγαλύτερα μπουζούκια που έχουν γράψει ιστορία με τα σχήματα που έχουν φιλοξενήσει. Δεν πρόκειται για μια τυχαία τραγουδίστρια. Το άστρο της Νατάσας Θεοδωρίδου είναι αυτό που φωτίζει τις μεγάλες πίστες και φυσικά τα βράδια μας. Αυτόν τον χειμώνα, με τον Χρήστο Μενιδιάτη είναι σίγουρο πως θα κάνει χαμό στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Άλλωστε, ανήκει στις καλλιτέχνιδες που ξέρει να γεμίζει τα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζεται. Έτσι, αυτήν τη σεζόν όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Γκάζι και συγκεκριμένα στο Φωταεριο.

Χρήστος Μενιδιάτης

Ο Χρήστος Μενιδιάτης είναι ο τραγουδιστής που έδωσε το δικό του στίγμα στη νυχτερινή ζωή. Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που έχει τη στόφα των παλιών τραγουδιστών, τον μεγάλων αστεριών που έχουν αφήσει τη δική τους ιστορία. Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού ο Χρήστος Μενιδιάτης είναι γιός του Μιχάλη Μενιδιάτη, ενός από τους καλύτερους τραγουδιστές της Ελλάδας. Έχει μεγαλώσει ακούγοντας τεράστιες επιτυχίες και μοναδικά σουξέ του Μιχάλη Μενιδιάτη και φυσικά έχει πάρει τις καλύτερες συμβουλές από έναν άνθρωπο που είχε κάνει μεγάλη καριέρα στο ελληνικό τραγούδι. Έτσι, από τη δεκαετία του ΄90, οπότε και έκανε την εμφάνισή του ο Χρήστος Μενιδιάτης μέχρι και σήμερα, μας έχει χαρίσει μοναδικά βράδια απίθανης διασκέδασης, που το κέφι ανεβαίνει στα ύψη και όλοι τραγουδούν και χορεύουν μέχρι το πρωί. Τα σουξέ του Χρήστου Μενιδιάτη έχουν μείνει στον χρόνο και κάθε του συνεργασία είναι απλά πολύ επιτυχημένη. Έτσι και φέτος στο νυχτερινό μαγαζί Φωταεριο τηλεφωνο στο Γκάζι θα φέρει τα πάνω κάτω με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τις μεγάλες τους επιτυχίες. Αυτόν τον χειμώνα, λοιπόν, όλοι στο νυχτερινό κέντρο Φωταέριο.