Κέντρο Αθηνών Πάολα Σάκης Ρουβάς

Κέντρο Αθηνών και Σάκης Ρουβάς με Πάολα είναι το κλειδί της επιτυχίας για μια σεζόν όλο γλέντι στη νυχτερινή ζωή της πόλης. Πρόκειται για ένα μουσικό σχήμα μοναδικό που θα αφήσει τη δική του υπογραφή στα βράδια μας. Το κέφι του δίδυμου Σάκης Ρουβάς και Πάολα είναι ανεπανάληπτο. Οι δύο καλλιτέχνες με τις μεγάλες φωνές και το απίστευτο ταλέντο αυτόν τον χειμώνα θα μοιράζονται την πίστα του νυχτερινού μαγαζιού Κέντρο Αθηνών και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Ο κόσμος στην είδηση αυτή έχει αρχίσει ήδη να κάνει τις κρατήσεις του και να οργανώνει τα βράδια του. Οι δύο καλλιτέχνες έχουν ετοιμάσει το μουσικό πρόγραμμα του Κέντρου Αθηνών με πολύ αγάπη για το κοινό τους. Η διασκέδαση θα χτυπήσει κόκκινο με αυτούς τους δύο καλλιτέχνες πάνω στην πίστα ενός από τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Ο Σάκης Ρουβάς είπε το καλοκαίρι γι’ αυτή τη συνεργασία πως απο τον Οκτώβριο θα έχει την ευχαρίστηση να συνεργάζεται με μια σπουδαία και ανατρεπτική τραγοουδίστρια, όπως η Πάολα. Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς μιλώντας με αυτά τα θερμά λόγια για τη συνάδελφό του απο την πίστα του «Estate Seaside @ Ακρωτήρι» έκανε τον κόσμο να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα. Και είναι γεγονός ότι αυτή η είδηση χαροποίησε τους πάντες, καθώς αυτοί οι δύο καλλιτέχνες, ο Σάκης Ρουβάς και η Πάολα, ταιριάζουν τόσο πολύ που είναι σίγουρο πως θα βάλουν φωτιά στην πίστα του Κέντρου Αθηνών αυτόν τον χειμώνα.

Σάκης Ρουβάς

παολα ρουβαςΟ Σάκης Ρουβάς είναι ένας υπέροχος καλλιτέχνης με μεγάλες επιτυχίες και διαχρονική καριέρα. Έχει συνεργασετεί με όλα τα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και μάλιστα γεμίζοντάς τα τόσο πολύ που να μην πέφτει καρφίτσα. Παράλληλα, οι δισκογραφικές δουλειές του Σάκη Ρουβά ήταν πάντα ιδιαίτερα εντυπωσιακές. Μερικά από τα σουξέ του Σάκη Ρουβά είναι τα «Μην Αντιστέκεσαι», «Όλα Καλά», «Τώρα Αρχίζουν τα Δύσκολα», «Σ’ έχω ερωτευθεί», «Παράφορα», «Υπάρχει Αγάπη Εδώ», «Δες! Δες!», «Τα τρελά μας όνειρα», «Είμαι μόνος μου», «Αίμα, Δάκρυα και Ιδρώτας» και πολλά άλλα. Φυσικά, οι συνεργασίες του Σάκη Ρουβά ήταν πάντα με τα μεγαλύτερα αστέρια του πενταγράμμου. Ο κόσμος έχει διασκεδάσει μέχρι πρωίας στα μπουζούκια όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς. Οι συνάδελφοί του τον εκτιμούν και μιλούν πάντα με πολύ θερμά λόγια γι’ αυτόν. Κι αυτό συμβαίνει όχι μόνο χάρη στον επαγγελματισμό και την εργατικότητά του Σάκη Ρουβά, αλλά και στο γεγονός ότι είναι ένας πολύ γλυκός και χαμηλών τόνων άνθρωπος.

Πάολα

Η Πάολα είναι ένα πραγματικό φαινόμενο της πίστα που κάθε φορά που πιάνει μικρόφωνο παθιάζεται τόσο πολύ που μας παρασύρει κι εμάς σε έναν μαγικό κόσμο. Πρόκειται για μια γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια που αγαπά ιδιαίτερα αυτό που κάνει και γι’ αυτό η καριέρα της έχει εκτοξευθεί. Μέσα σε περίπου δέκα χρόνια η Πάολα έχει κατορθώσει να διαγράψει μια τόσο επιτυχημένη πορεία που θα τη ζήλευαν πολλές συναδέλφισσές της. Η Πάολα δεν είναι ένα απλό φαινόμενο. Ο δυναμισμός της και το ταλέντο της είναι πρωτοφανή για τα σύγχρονα δεδομένα. Ανήκει στις καλλιτέχνινες που αγωνίζονται γι’ αυτό που αγαπούν και στο τέλος το πετυχαίνουν. Η Πάολα όλα αυτά τα χρόνια της πορείας της έχει ερμηνεύσει σημαντικά σουξέ που έχουν μείνει διαχρονικά και τα αγαπά όλος ο κόσμος. Το «Γίνε μαζί μου ένα», το «Πόσες Φορές» και το «Περάσαμε με Κόκκινο» είναι μόνο τρία από τα μεγάλα σουξέ της Πάολα που ακούγονται παντού. Όποιο ραδιόφωνο κι αν ανοίξει κανείς δεν υπάρχει περίπτωση να μην ακούσει και μια επιτυχία της μεγάλης αυτής τραγουδίστριας. Αυτή τη σεζόν, μαζί με τον Σάκη Ρουβά στο νυχτερινό μαγαζί Κεντρο Αθηνων θα μας μαγέψει όλους για ακόμα μια φορά με το κέφι και το ταλέντο της.