kentro-athinon

Κέντρο Αθηνών ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

vertis-kentro-athinonΤο Κεντρο Αθηνων Βερτης  ανοίγει τις πύλες του και κάνει πρεμιέρα στις 27 Νοεμβρίου, έτοιμο να υποδεχτεί και να αγκαλιάσει τους θαυμαστές του Νίκου Βέρτη σε ένα ζεστό και απολαυστικό πρόγραμμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται καθώς το εν λόγω μαγαζί έχει βοηθήσει κ έχει δώσει ώθηση στην εξέλιξη της πορείας του γνωστού καλλιτέχνη μέσω των εμφανίσεων του σ ’αυτό. Είναι ένα μεγάλο κι ευρύχωρο νυχτερινό κέντρο χωρητικότητας έως και 2500 χιλιάδων ατόμων το οποίο ο πετυχημένος τραγουδιστής καταφέρνει να γεμίσει και να απογειώνει την καριέρα του στα ύψη. Το κέντρο Αθηνών είναι ένα από τα πιο παλιά και γνωστά κέντρα της Αθήνας που λειτουργεί από το 2005 και φημίζεται για την άνεση του αλλά και για τα εντυπωσιακά σχήματα που συνεργάζεται κάθε φορά. Για αυτό άλλωστε και παραμένει τόσα χρόνια σταθερή αξία στην προτίμηση του κόσμου χωρίς να παρουσιάσει κάποια πτώση.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΒΕΡΤΗΣ

Βρίσκεται στην περιοχή του Γκάζι και συγκεκριμένα στην οδό Πειραιώς 142, και αν και είναι ανάμεσα σε πολλά μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης καταφέρνει να προσελκύει μεγάλο πλήθος κόσμου που το προτιμάει για τη διασκέδαση του. Εκτός τις live εμφανίσεις πετυχημένων σχημάτων, το κέντρο Αθηνών, διατίθεται και για άλλες εκδηλώσεις αλλά και πολλά συνέδρια, καθώς είναι μεγάλο, άνετο, ευχάριστο και διαμορφωμένο πλήρως ώστε να μπορεί να καλύψει τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Έχει άψογη και μοντέρνα διακόσμηση και είναι διαμορφωμένο με μεγάλους κι αναπαυτικούς καναπέδες σε όλο το μήκος του μαγαζιού όπως επίσης διαθέτει και πολλά μπαρ. Ακόμη έχει χώρο ειδικό για την προετοιμασία φαγητού για τις ανάγκες των εκδηλώσεων, αρκετά stands αλλά και τον χώρο του εξώστη για να παρακολουθεί το κοινό το πρόγραμμα. Το περιβόητο και πολύ δημοφιλή κέντρο έχει κάνει συνεργασίες με πολλούς μεγάλους και σημαντικούς καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος επί τρία χρόνια συνεχόμενα γέμιζε το μαγαζί και εισέπραττε την αγάπη του κόσμου.

ΒΕΡΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ 2015 2016

βερτης 2015 2016Επίσης καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με το μαγαζί ήταν ο μεγάλος Δημήτρης Μητροπάνος, ο Μανώλης Λιδάκης κι ο Μπάμπης Στόκας. Έπειτα ακολούθησε μια συνεργασία ενός χρόνου ο Νίκος Βερτης 2015-2016 με μεγάλη απήχηση στον κόσμο και τον επόμενο χειμώνα τη διασκέδαση ανέλαβαν ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Δημήτρης Μπάσης κι ο Γιάννης Κότσιρας. Πριν δύο χρόνια το κοινό είχε τη δυνατότητα να απολαύσει την Άννα Βίσση παρέα με τον Νίκο Ζωιδάκη ενώ πέρυσι συντροφιά μας κρατούσαν η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Στέλιο Ρόκκο.

ΒΕΡΤΗΣ 2015 2016

Φέτος λοιπόν οι νύχτες του χειμώνα οδηγούν για ακόμη μια χρονιά στο κέντρο Αθηνών παρέα με τον έναν και μοναδικό Νίκο Βέρτη, η καριέρα του οποίου έχει απογειωθεί και οι εμφανίσεις του στο συγκεκριμένο μαγαζί προκαλούν θραύση αφού ο κόσμος κάνει ουρά για να τον ακούσει και κάθε φορά γεμίζει το νυχτερινό κέντρο. Είναι αναμφίβολα από τους πιο εμπορικούς τραγουδιστές της εποχής του με μια καριέρα που έχει μόνο ανοδική πορεία και πολλές επιτυχίες. Απόδειξη αυτού είναι ότι οι περισσότερες δισκογραφικές δουλειές του γίνονται χρυσές και πλατινένιες με τον κόσμο πάντα να τον υποστηρίζει. Μαζί του θα εμφανίζεται και το αγαπημένο συγκρότημα Vegas.

Το κέντρο Αθηνών σε συνεργασία με τον Νίκο Βέρτη και τους Vegas ξεκινάνε στις 27 Νοεμβρίου και αναμένουν όλους τους θαυμαστές να τον στηρίξουν άλλη μια φορά.

Τηλέφωνο κρατήσεων για κανονικές φιάλες και φοιτητικές προσφορές –

Για αυτούς που έχουν κάνει κράτηση η ώρα προσέλευσης είναι στις 22:45

Οι τιμές που ισχύουν για τις φιάλες είναι οι ακόλουθες.

Σάββατο : Κανονική τιμή φιάλης 170/4 άτομα   / Φοιτητική τιμή φιάλης (δεν έχει οριστεί ακόμα)

Κυριακή : Κανονική τιμή φιάλης 170/4 άτομα   / Φοιτητική τιμή φιάλης (δεν έχει οριστεί ακόμα)

Το μαγαζί θα είναι ανοιχτό για τις ημέρες Σάββατο και Κυριακή. Η είσοδος για όσους θέλουν να πιούν το ποτό τους είναι 20 ευρώ

Κέντρο Αθηνών λοιπόν με τον ανεπανάληπτο Νίκο Βέρτη και τους μοναδικούς Vegas, στην Πειραιώς 142 για μοναδικές βραδιές. Το μαγαζί διαθέτει και parking με εξτρά χρέωση ευρώ