Mioktonies

Πώς να επιλέξετε Συνεργείο Απολυμάνσεων – Μυοκτονιών – Απεντομώσεων

Δυστυχώς, ειδικά για τι κυρίες, τα έντομα και τα τρωκτικά είναι από τα πιο διαδεδομένα ήδη ζωικής δημιουργίας στον πλανήτη. Βρίσκονται κυριολεκτικά παντού και τίποτε δεν μοιάζει ικανό να τα κρατήσει για πάντα μακριά. Συνεπώς, ακόμη και με την παραμικρή ένδειξη ότι ίσως έχετε πρόβλημα, θα πρέπει να ζητήσετε επαγγελματική βοήθεια για να απολυμάνετε τον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο. Μια επαγγελματική απολύμανση, απεντόμωση ή μυοκτονία μπορεί να σας απαλλάξει για μεγάλο χρονικά διάστημα, ίσως και για την υπόλοιπη ζωή σας από την αν μη τι άλλο ενοχλητική αλλά και επικίνδυνη για την υγεία παρουσία αυτών των ενοχλητικών ζωυφίων.

Ειδικά η περιοχή της Αθήνας και του Πειραιά πλήττονται ανελέητα από τη μάστιγα των ποντικών και των εντόμων, με τα δαιδαλώδη συστήματα των υπονόμων της και το άναρχο σύστημα δόμησης που χαρακτηρίζει τις δύο πλέον πυκνοκατοικημένες περιοχές της χώρας.

apolymanseis

Δεν είναι, λοιπόν, παράξενο το γεγονός ότι τόσο στην Αθήνα όσο και στον Πειραιά δραστηριοποιούνται πολλές εταιρείες παροχής υπηρεσιών απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών. Μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο σε λέξεις κλειδιά  όπως «επαγγελματικές απολυμάνσεις χώρων», «απεντομώσεις» και «μυοκτονίες» θα σας βγάλει δεκάδες επιχειρήσεις. Πώς μπορείτε να διακρίνετε ποια ή ποιες από αυτές μπορούν όντως να λύσουν το πρόβλημά σας;

Βασικά, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εξακριβώσετε, έστω κατά προσέγγιση ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σας και που απαιτείται απολύμανση. Αυτό είναι σημαντικό, γιατί το κάθε συνεργείο απολυμάνσεων και απεντομώσεων τείνει να έχει ειδικευτεί σε συγκεκριμένους χώρους καθώς και ζωύφια. Κάθε είδος (αρουραίοι, ποντίκια, σφήκες, κριοί, μυρμήγκια και ψύλλοι) απαιτεί διαφορετικού τύπου αντιμετώπιση – απολύμανση. Κάθε ένα από αυτά τα είδη εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους τόσο για τη δική σας υγεία, όσο και για την ευημερία και ασφάλεια της οικογένειάς σας.

Μια σωστή εταιρεία απολυμάνσεων θα είναι διατεθειμένη να σας βοηθήσει από το πρώτο σας κιόλας τηλεφώνημα. Θα είναι εύκολο να καταλάβετε το επίπεδο της πείρας και της τεχνογνωσίας τους από τις ερωτήσεις  που θα σας κάνουν, από το αν είναι εύκολο να αντιληφθούν την ποιότητα ή και το εύρος του προβλήματος, καθώς και από τις ευθείς και άμεσες απαντήσεις τους. Φυσικά, μην περιμένετε από εκείνους να κάνουν «μαγικά»: πιθανότατα θα χρειαστεί να εποπτεύσουν τουλάχιστον μία φορά από κοντά το χώρο προτού μπορέσουν να σας δώσουν πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το ακριβώς πρέπει να γίνει και για τον τύπο της απολύμανσης, της απεντόμωσης και της μυοκτονίας που χρειάζεστε. Παράλληλα θα πρέπει να είναι σε θέση να σας εκθέσουν ξεκάθαρα όλες τις πιθανές επιλογές απολύμανσης και να σας καθοδηγήσουν στη λύση που θα εξαφανίσει το πρόβλημα μακροπρόθεσμα, όχι απλά προσωρινά ή για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα. Μια σωστή εταιρεία απολυμάνσεων θα πρέπει, επίσης, να είναι σε θέση να εκτιμήσει έστω χοντρικά το πιθανό κόστος κάθε απολύμανσης, απεντόμωσης ή μυοκτονίας. Μη δεχτείτε χρέωση για την αρχική επίσκεψη που έχει σκοπό να εξακριβώσει το πρόβλημα και να σας προτείνει μια προσφορά για τις εργασίες απολύμανσης. Ζητήστε επίσης κάποιες εγγυήσεις για το είδος της απολύμανσης καθώς και για το ότι τα έντομα ή τα τρωκτικά δεν θα επιστρέψουν, τουλάχιστον σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Περισσότερες εταιρείες κλικ εδώ