club_tsalikis__kalidis

ΤΣΑΛΙΚΗΣ – ΚΑΛΙΔΗΣ ΜΑΖΙ

Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Πάνος Καλιδης θα προσελκύσουν όλο τον κόσμο, με τις από κοινού εμφανίσεις που θα ξεκινήσουν μέσα στον Οκτώβριο και θα κρατήσουν ολόκληρη την χειμερινή σεζόν 2014-2015. Οι δύο τραγουδιστές πρόκειται να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην νυχτερινή Αθήνα, από τον νέο χώρο που βρίσκεται στην λεωφόρο Βουλιαγμένης και λέγεται «Central Live». Τσαλίκης και Καλίδης είναι η πρώτη φορά που συναντώνται και θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν για άλλη μια φορά το ταλέντο τους, την ερμηνευτική τους τέχνη, αλλά και την ικανότητα τους να παίζουν με τον κόσμο και να τους οδηγούν σε μονοπάτια ξέφρενης διασκέδασης, χαρούμενης διάθεσης και αδιάκοπου χορού.

Τσαλικης Καλιδης διαθέτουν τεράστια εμπειρία στον μουσικό χώρο. Πέραν της υπέροχης φωνής τους, αγαπούν αυτό που κάνουν και τους αρέσει να βρίσκονται μπροστά στους θαυμαστές τους, να τους τραγουδούν τα ανεβαστικά του κομμάτια και να τους διασκεδάζουν στον μέγιστο βαθμό. Οι περισσότεροι από τους δίσκους και των δύο τραγουδιστών έχουν πάρει χρυσή και πλατινένια διάκριση, καθώς έχουν πουλήσει πολλές χιλιάδες αντίτυπα. Τραγούδια από κάθε τους album έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες και έχουν φτάσει στις πρώτες θέσεις των charts. Πολλά από αυτά αποτελούν τις βασικότερες επιλογές, τόσο στα μουσικά ραδιόφωνα, όσο και στα νυχτερινά bar και clubs της χώρας.

tsalikis-kalidis-central

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Πάνος Καλίδης έχουν περάσει από την οικογένεια του Caramela, μιας πίστας που γίνεται κάθε βράδυ πανικός. Έχουν πραγματοποιήσει εκεί εξαιρετικές εμφανίσεις για πολλές συνεχόμενες σεζόν, σε διαφορετικές περιόδους ο καθένας, ενώ και οι δύο ήταν τα πρώτα ονόματα των σχημάτων του Caramela. Ο Πάνος Καλίδης συνεργάστηκε με το εν λόγω νυχτερινό κέντρο από το 2006 ως το 2009, ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης ξεσήκωνε το κοινό του Caramela από το 2010 μέχρι και την άνοιξη της φετινής χρονιάς, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα μοναδική. Πλέον, οι δύο αυτές φωνές θα ενωθούν σε ένα καινούργιο μαγαζί και είναι σίγουρο ότι θα τύχουν της προτίμησης του κοινού. Το Central Live, στο οποίο και θα τραγουδήσουν, βρίσκεται στην λεωφόρο Βουλιαγμένης 22, στον ίδιο χώρο, όπου στεγάζεται και το Club 22.

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι από τους τραγουδιστές που ξετρελαίνουν το κοινό και το όνομά του ακούγεται σε όλα τα μουσικά στέκια και τις συνάξεις των οπαδών του σύγχρονου ελληνικού ρεπερτορίου. Μάλιστα, έχει γίνει και σύνθημα στα χείλη των θαυμαστών του. Ξεκίνησε δισκογραφικά το 1998 και ακολούθησαν εμφανίσεις στο Απόλλων Παλλάς για δύο συνεχόμενα χρόνια. Το 2001 έρχεται ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος που σήκωσε τον Γιώργο Τσαλίκη στα ουράνια. Έχει τραγουδήσει, επίσης, σε μπουζούκια, όπως το Θέα, το Romeo και το Fever και βέβαια το Caramela. Τα τελευταία χρόνια μας εκπλήσσει με τις διασκευές και τα νέα τραγούδια που κυκλοφορεί, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα. Κομμάτια, όπως, το «Δεν σου κάνω τον Άγιο, «Απαγορευμένο», «Sos», «Στην ευχή στο καλό», «Θα γυρίσει ο τροχός» έχουν ήδη γίνει μεγάλα σουξέ.

Ο Πάνος Καλίδης είναι από τους καλλιτέχνες της νέας γενιάς που έχουν κερδίσει με την αξία τους την αγάπη, την εκτίμηση και τον σεβασμό του μουσικόφιλου κοινού και επιπλέον μια θέση στην κορυφή της ελληνικής μουσικής. Στα πρώτα χρόνια της καριέρας του άλωσε την συμπρωτεύουσας με τις εμφανίσεις του και οι Θεσσαλονικείς συνωστίζονταν στα μαγαζιά για να τον ακούσουν. Το 2005 κυκλοφόρησε το πρώτο του album, με το οποίο συστήθηκε στο κοινό και σημείωσε ανέλπιστη επιτυχία. Την επόμενη έγινε μέλος του Caramela και άρχισε παράλληλα και η ανοδική του πορεία με αλλεπάλληλες κυκλοφορίες και τραγούδια που άφησαν το στίγμα τους. Από το 2010 μέχρι και το πέρας της περσινής σεζόν, βρίσκεται στο Vox, όπου ξεχωρίζει η συνεργασία του με την Δέσποινα Βανδή τον πρώτο χρόνο, ενώ ηγείται των σχημάτων τα επόμενα έτη. Πρόσφατες επιτυχίες του είναι τα τραγούδια «Τρελή ιδέα», «Παραγνωριστήκαμε», καθώς και το φετινό «Έχω γιορτή», το οποίο έχει εξελιχθεί σε μεγάλο hit και χαρίζει στον Πάνο Καλίδη νέες στιγμές δόξας.